Over Marius

Persoonlijk leven

Marius is geboren in een klein dorpje in de Betuwe en had al bijzonder vroeg interesse voor techniek. Hij was vanaf zijn 10e meestal bij de smid op het dorp te vinden. Daar is hij opgegroeid in de machinebouw en tussen de tractors en allerlei agrarische machines.

Interesse in auto's

Zodra het auto-en motorrijbewijs in beeld kwam, is ook de auto- & motorfietshandel begonnen. Zijn voorkeur ging voornamelijk uit naar Alfa Romeo, Volvo en Ducati. Marius heeft ook verschillende jaren als bedrijfsautotechnicus bij DAF en Mercedes Benz gewerkt en is via de landbouwmechanisatie uiteindelijk bij een gerenommeerde Volvo dealer in de personenautowereld terecht gekomen. Daar heeft hij in 5 jaar ontzettend veel ervaring opgedaan met het merk waarmee hij uiteindelijk zelfstandig zijn broodje verdient.

Specialisatie in Volvo’s

Marius heeft zich gespecialiseerd in gebruikte Volvo stations van 15 jaar en ouder. Daarnaast heeft hij altijd enkele bijtellingsvriendelijke luxe Jeeps in zijn bedrijfsvoorraad. Het is bijzonder prettig zaken doen met een persoon als Marius die begrijpt waarvoor u komt en wat uw wensen zijn. Er worden bij Marius geen afleverkosten in rekening gebracht. Overschrijven kan tot 20:00 's avonds en op vrijdag tot 21:00.

Contact

Heeft u vragen of wilt u eens langs komen om de auto’s & motoren te bekijken? Neem contact met mij op!